ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ; Tο φροντιστήριο

Νέο και η Γωνιά σε περιμένουν.

Κάνε κλικ εδώ 

               Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πάρε την έκπτωση                                                   

                                                                                                                                                                                                                     

Θες να το παραγγείλεις ; Κάνε κλικ εδώ!

Δες να μάθεις περισσότερα ; Κάνε κλικ εδώ

   

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σέβη Δριμαροπούλου

Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών . Το 2013 ολοκλήρωσε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα '' Η φιλοσοφία του νου'' ( μελέτη της φύσης του νου, τα νοητικά γεγονότα, τις νοητικές λειτουργίες, τη συνείδηση και τη σχέση τους με το φυσικό σώμα, ιδιαίτερα στον εγκέφαλο) στο Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου . Το 2014 συνέχισε της σπουδές της στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών .

Από το 2013 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης . Παράλληλα, ασχολείται με την προετοιμασία των μαθητών της ΣΤ' Δημοτικού για την εισαγωγή τους στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διδακτικής Έκθεσης - Αρχαίων - Ιστορίας καθώς και ειδικά προγράμματα για τη Διαδικτυακή Μάθηση.

 

 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

Σοφία Αθανασοπούλου 

Αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Γενικό Βαθμό Λίαν Καλώς (6,75). Στη συνέχεια, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα ''Οικονομικοί μηχανισμοί και νοοτροπίες στον ελληνικό χώρο. 15ος-19ος αιώνας.'' Έχει εμπειρία στην διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων καθώς και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα από το 2005 σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου .

Ηλίας Βαλασκατζής

Αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Φιλολογίας, με ειδίκευση στη γλωσσολογία, του Πανεπιστημίου Αθηνών . Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .Έχει εμπειρία στην συγγραφή και διόρθωση φιλολογικών και μη συγγραμμάτων και έχει άδεια για την διδασκαλία του ορθόδοξου δόγματος σε μαθητές και φοιτητές.

Αργυρώ Διαμαντοπούλου - Παπαλιά 

Αποφοίτησε το 2009 από το τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικών - Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών . Από το 2009 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα , σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης . Έχει ασχοληθεί με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση με τη χρήση του moodle και έχει προσφέρει κοινωνικό έργο με την διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου της Ηλιούπολης . 

Θάλεια Θεμιστοκλέους

Αποφίτησε από το τμήμα Φιλολογίας  της Φιλοσοφικής Αθηνών, με ειδίκευση στην νεοελληνική λογοτεχνία. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές του ίδιου τμήματος (ειδίκευση λογοτεχνίας). Είναι ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Έρασμος στην Παλλήνη. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της σχετίζονται με τα κινήματα της décadence,  του αισθητισμού και του νατουραλισμού στην Ελληνική λογοτεχνία καθώς και την σχέση τους με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κινήματα. 

Άντα Λιακοπούλου

Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει ασχοληθεί με τις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και έχει ειδικευτεί στην ανίχνευση μαθησιακών δεξιοτήτων και αδυναμιών (ΛΑΜΔΑ). Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα από 2010 και ασχολείται με εξατομικευμένα προγράμματα αντιμετώπισης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες .

Αικατερίνη Μολώνη

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαιδευτική τεχνολογία και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. 

Σοφία Νταμπίζα

Αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Φιλολογίας, με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έχει ασχοληθεί με την νοηματική γλώσσα και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα από 2004.Έχει εμπειρία στην συγγραφή σημειώσεων διδακτικής ύλης για μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, καθώς και για μαθητές Α’ και Β’ τάξης του Ενιαίου Λυκείου.

Δέσποινα Πραφτσιώτη

 Αποφοίτησε το 2014 από το τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Το ερευνητικό και συγγραφικό ενδιαφέρον εστιάζεται σε θέματα φιλοσοφικά που εντοπίζονται σε λογοτεχνικά έργα.  Παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου .

Ακολουθήστε μας

Log in

Ε! Πριν φύγεις...

Κάνε εγγραφή στο Newsletter της Φιλολογικής γωνιάς για να λαμβάνεις πρώτος νέα, κρυφό υλικό, ενημερώσεις και πολλά άλλα!